Selecteer een pagina
Iedereen met een gehoorprobleem met vertrouwen naar het theater

15 oktober 2024

Iedereen met een gehoorprobleem met vertrouwen naar het theater

PERSBERICHT | Op zondag 15 december om 15.00 uur vindt in de Grote Zaal van De Meerpaal in Dronten een bijzonder concert plaats met de titel ‘Jij HOORT in het theater!’. Bereid je voor op een hartverwarmend en uniek concert, verzorgd door zowel jonge als oudere musici, zowel horend als auditief beperkt, onder leiding van Drontenaar Toon Lips!

Toon, pianist en leider van het trio “CAMOWA let’s jazz!” heeft sinds januari 2023 een cochleair implantaat en draagt een gehoorapparaat. Zonder deze hulpmiddelen hoort hij vrijwel niets, maar mét is hij in staat om te musiceren en diverse ensembles te leiden. Toch werd theaterbezoek voor hem vaak een frustrerende ervaring – een herkenbaar probleem voor veel lotgenoten. Dit inspireerde hem om een unieke muziekervaring te creëren die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht gehoorvermogen.

Muziek die je kunt horen, zien én voelen
Dit concert omvat een prachtige mix van klassiek, jazz, rock en ballads met een hoog muzikaal gehalte. Een bijzonder element van dit concert is de begeleiding van een groot gebarenkoor, dat ervoor zorgt dat iedereen, ongeacht hun gehoorvermogen, de muziek kan voelen en begrijpen. Dit maakt het concert niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar voor iedereen.

Innovatieve geluidstechnologie
Een innovatieve audio-ondersteuning van Sennheiser BV is de complete aanvulling op het aanbod van ondersteuning, waaronder ringleiding, koptelefoons, ondertiteling, schrijftolken, gebarentolken en songteksten. Dit concert belooft een feest voor iedereen te worden.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.meerpaal.nl

Foto: © De Meerpaal

Captured by Us fotograaf

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code