Selecteer een pagina
Tweede ‘Ontmoet elkaar’ Café wederom groot succes

9 oktober 2024

Tweede ‘Ontmoet elkaar’ Café wederom groot succes

PERSBERICHT | Donderdagavond 3 oktober vond in het Grand Café van De Meerpaal in Dronten de tweede editie plaats van ‘Ontmoet Elkaar’, een bijeenkomst voor 55-plussers die op zoek zijn naar een gezellige avond en het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Deze avond, georganiseerd door Buurtsportcoach Marcel Delvers en Sociaal Werker Alyssa Frederiks van De Meerpaal Welzijn, trok maar liefst 59 deelnemers en was opnieuw een groot succes.

Er werd volop gepraat, telefoonnummers uitgewisseld en veel nieuwe contacten gelegd. De avond werd muzikaal begeleid door entertainer Rob Haas, die met zijn keyboard en zang de sfeer wist te verhogen. De live-muziek viel duidelijk in de smaak bij de deelnemers.

Iedere deelnemer kreeg aan het einde van de avond een goodiebag mee met een gratis proefles, zelfgemaakte gelukswormpjes van de groep Worry Worms/Gelukswormpjes NL en een bloem, aangeboden door bloemist Anemoon uit Dronten.

Het Grand Café van De Meerpaal heeft zich met deze tweede editie opnieuw bewezen als een fijne ontmoetingsplek voor 55-plussers uit Dronten en omgeving. Geïnteresseerden in toekomstige edities kunnen contact opnemen met de organisatie via marcel.delvers@meerpaal.nl of alyssa.frederiks@meerpaal.nl. Begin 2025 staat een volgende editie gepland en wie weet, biedt ook die avond weer kans op nieuwe vriendschappen of zelfs liefde.

Foto: © De Meerpaal

Captured by Us fotograaf

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code