Selecteer een pagina
HeroKids: Ga op avontuur in de bieb van Biddinghuizen

8 oktober 2024

HeroKids: Ga op avontuur in de bieb van Biddinghuizen

PERSBERICHT | In oktober kunnen kinderen uit groep 6 t/m 8 heldhaftige avonturen beleven met het spannende rollenspel Hero Kids! FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen organiseert op donderdag 10 oktober van 15.00 tot 16.30 uur twee speelsessies waarin jonge avonturiers hun creativiteit en samenwerking op de proef kunnen stellen. Doe mee en ontdek een wereld vol fantasie, heldendaden en spannende missies!

Wat is Hero Kids?
Hero Kids is een speciaal voor kinderen ontworpen rollenspel (RPG) waarin spelers in de huid kruipen van jonge helden. Samen met hun teamgenoten gaan ze op avontuur in een fantasiewereld vol gevaren en uitdagingen. Het spel staat bekend om zijn eenvoudige regels, kleurrijke kaarten en speelfiguren, waardoor het ideaal is voor kinderen zonder ervaring met RPG’s.

De spelers kiezen hun eigen personage, zoals een dappere krijger of een slimme tovenaar, en werken samen om puzzels op te lossen, monsters te verslaan en hun missie te voltooien. Hero Kids stimuleert niet alleen samenwerking en probleemoplossend denken, maar prikkelt ook de fantasie van kinderen.

Evenementinformatie:
Tijdens de middagen in de bibliotheek zullen kinderen deelnemen aan twee opeenvolgende sessies van Hero Kids. Om de hele ervaring te beleven, is het belangrijk dat deelnemers beide dagen aanwezig kunnen zijn. Er zijn slechts vijf plekken beschikbaar, dus reserveer je gratis kaartje gauw via onze website.

Foto: © Wonderschouw

Captured by Us fotograaf

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code