Selecteer een pagina
Flevoland ten voeten uit: van bosbingo tot Jachtseizoen

2 oktober 2024

Flevoland ten voeten uit: van bosbingo tot Jachtseizoen

PERSBERICHT | Van 5 t/m 13 oktober organiseert Sport in Dronten in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond en Sportservice Flevoland, de wandelweek: ‘Flevoland ten voeten uit’. “Wandelen kun je overal doen, en het maakt je zowel blij als fit. Als je elke dag 30 minuten buiten wandelt is dat al een enorme winst voor je gezondheid,” zegt Marjo de Groot, coach gezonde leefstijl bij Sport in Dronten.

Tijdens de wandelweek worden er diverse activiteiten georganiseerd om wandelen in de gemeente Dronten te stimuleren. Zo kun je met boswachter Rachelle Overkamp van Staatsbosbeheer op pad in het Wisentbos en genieten van de geuren en kleuren van de herfst. Voor de actievelingen van 14 jaar en ouder is er het spannende Jachtseizoen in Swifterbant (datum volgt).

Daarnaast kun je aansluiten bij een van de vele wandelgroepen of de natuur verkennen tijdens een leuke bosbingo met je (klein)kinderen. Doe mee en ontdek Flevoland op een actieve en gezonde manier!

Kijk op www.sportindronten.nl/wandelweek voor een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kun je contact opnemen met Johanneke of Marjo via 0321 – 388 710.

Foto: © De Meerpaal

Captured by Us fotograaf

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code