Selecteer een pagina
Wie wordt Onderneming van het Jaar 2024?

13 september 2024

Wie wordt Onderneming van het Jaar 2024?

PERSBERICHT | Wie worden de opvolgers van PPP Nederland, Time 4 Sushi en Meeples Bordspellen? Iedereen kan een onderneming voordragen, je hoeft hiervoor geen lid van OVDD te zijn of ondernemer. Welke onderneming uit gemeente Dronten (lid zijn van OVDD is geen voorwaarde) gun jij de spotlights? Belangrijkste voorwaarden zijn dat de onderneming gevestigd moet zijn in gemeente Dronten en dat de onderneming voor eigen rekening en risico wordt gevoerd.

Nog tot en met 30 september kunnen er voordrachten worden ingediend voor de jaarlijkse Verkiezing Onderneming van het Jaar. Ondernemersvereniging De Driehoek organiseert deze verkiezing en roept iedereen op bedrijven uit gemeente Dronten voor te dragen. Daarna gaat de jury aan het werk.

Denk mee en stuur de voordrachten in via www.ovdd.nl/onderneming-van-het-jaar . Op zaterdag 11 januari worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het OVDD Nieuwjaarsfeest in De Meerpaal en dan weten we wie Onderneming, Detaillist en Talent van het Jaar 2024 zijn geworden.

Foto: de winnaars van 2023 – © Fotostudio Wierd

Event Warmte & Energie 2024

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code