Selecteer een pagina
Feestelijke opening Latin Dansschool La Bahia en Mondiza events

27 augustus 2024

Feestelijke opening Latin Dansschool La Bahia en Mondiza events

PERSBERICHT | De eigenaars Patrick Veldwijk en Naomi Dingerdis zijn na weken verbouwen blij dat ze de deuren eindelijk voor iedereen kunnen openen. De officiële opening vindt plaats op 31 augustus om 15:00 uur en belooft een onvergetelijke gebeurtenis te worden voor zowel de lokale en regionale gemeenschap als de betrokken partners.

De nieuwe vestiging van ruim 1100 m2 bestaat uit drie grote danszalen boven en een ruime multifunctionele ruimte beneden: Dit maakt de latin dansschool de grootste dansschool binnen de regio. “We willen dat een bezoek aan Dansschool La Bahia en Mondiza events een beleving is, het gevoel dat je even in een andere wereld stapt van vrolijkheid, plezier en genieten.” leggen Naomi en Patrick uit. De dansschool is gestart in de Corona periode en heeft een enorme groei doorgemaakt. “ We merken dat er een enorme behoefte is aan connectie, warmte en gezelligheid,” zegt Patrick.

“We zijn enorm trots op de opening van onze nieuwe locatie,” zegt Naomi. “Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, onze jarenlange ervaring op het gebied van dans en evenementen komt nu samen op een prachtige plek. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de lokale en regionale gemeenschap en mensen te verbinden. We hebben enorm veel hulp gehad van lieve mensen om ons heen waardoor we dit kunnen realiseren. We nodigen iedereen uit om de opening te komen vieren!”

Foto: © Dansschool La Bahia

Captured by Us fotograaf

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code