Selecteer een pagina
Kom fruit plukken in september met De Pensionado's

11 augustus 2024

Kom fruit plukken in september met De Pensionado’s

PERSBERICHT | De Pensionado’s zoekt gepensioneerden die in september als fruitplukkers aan de slag willen. Dit is jouw kans om weer actief te zijn en een belangrijke bijdrage te leveren aan de oogst in onze regio.

Appels en peren plukken is een belangrijke klus in de oogsttijd. Waar vroeger huisvrouwen en nu vooral arbeidsmigranten dit deden, zijn er nu uitdagingen rondom hun huisvesting. Daarom zien wij dit als dé kans om gepensioneerden uit de buurt in te zetten. Jullie hebben geen huisvesting nodig en zijn supergemotiveerd om lekker bezig te blijven.

“We nodigen gepensioneerden uit de regio uit voor ons fruitplukprogramma,” zegt Cor Spronk, directeur van De Pensionado’s. “Gepensioneerden zijn van grote waarde voor ons, en we geloven dat ze een belangrijke rol kunnen spelen in een succesvolle oogst. Meld je snel aan!”

Ons fruitplukprogramma begint in september. Je kunt buiten actief zijn bij fruittelers in Dronten en omgeving, 5 halve dagen of 2-3 hele dagen per week. We zorgen voor alle ondersteuning die je nodig hebt en creëren een gezellige en sociale werkomgeving. Hier ontmoet je nieuwe mensen en geniet je van de frisse buitenlucht.

Heb je interesse? Meld je dan nu aan bij De Pensionado’s. Cor Spronk kijkt ernaar uit om je te verwelkomen in ons team. “Dit is een geweldige kans om betrokken te zijn bij waardevol en leuk werk in de landbouw.”

Meer info over ons en het fruitplukprogramma vind je op www.depensionados.nl.

Foto: © De Pensionado’s.

Captured by Us fotograaf

Deel dit bericht!

Tip de redactie!
Scan de code